Batterij onderhoud

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

De batterij is het hart van het UPS systeem, en daarom zeer belangrijk om deze met regelmaat te controleren. Tijdens het reguliere onderhoud worden de batterijen al grondig gecontroleerd. Echter is het mogelijk om nog andere testen uit te voeren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Batterij onderhoud houd in dat de batterijen getest worden m.b.v. een impedantie meting of een ontlading met de huidige aangesloten belasting of met een externe belasting (ontlaadtest). (afhankelijk van de situatie) Bij open cellen wordt een zuurweging uitgevoerd en kunnen de cellen waarbij het vloeistof nivo te laag staat weer bijgevuld worden tot het max. nivo met gedemineraliseerd water. Tevens worden de accu polen waar nodig gereinigd en weer ingevet met zuurvrije vaseline zodat de verbindingen tussen de cellen weer optimaal zijn. Hiervan ontvangt u een rapportage met de eventuele nodige adviezen.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer informatie of advies inwinnen over de aanvraag en implementatie van het juiste UPS-noodstroomvoorziening? Of wilt u meer weten over een UPS-onderhoudscontract?

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V