Statische noodstroom voor op kantoor

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Met een UPS geeft u vertrouwen in de continuïteit van de processen op kantoor. Steka verzorgt de verkoop, verhuur, reparatie én het onderhoud van alle voorkomende UPS-, gelijkrichter- en STS systemen voor uw kantoor. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en helpen u graag bij het kiezen van een geschikt systeem. Ons doel is dan ook om ervoor zorgen dat u altijd onverminderd en ongehinderd verder kunt met uw bedrijfsprocessen.

Wij kunnen systemen met een zeer kleine footprint leveren. Zo kan het een vrijstaande kast zijn maar ook geïntegreerd in uw 19″ rack.

Een UPS – ofwel een Uninterruptible Power Supply – vangt een stroomstoring op kantoor direct op, zonder enige downtime. U kunt gewoon blijven doorwerken en er is geen dataverlies. Met UPS-noodstroomvoorziening van Steka kunt u rekenen op deskundigheid, zowel op technisch als op adviserend niveau. We werken samen met allerlei aanbieders van diverse UPS-systemen, zodat we voor iedere klant een passend systeem hebben. Denk bijvoorbeeld aan een noodstroomvoorziening voor uw computer.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Ontvang meer informatie over de diverse systemen

We bieden verschillende soorten systemen aan. Wilt u weten welke UPS het meest geschikt is voor uw kantoor of industriegebied? Of bent u op zoek naar een systeem geschikt voor de medische omgeving? Dan voorzien we u graag van meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 75-7850559 of door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u altijd een passend UPS-systeem ontvangt. Bovendien regelen wij desgewenst de installatie. Ook voor eventuele reparaties kunt u bij ons terecht.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V