Onze diensten

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Bij Steka kunt u terecht voor goed functionerende noodstroomvoorziening en het onderhoud hiervan. Voor deze noodstroomoplossingen bieden wij twee typen onderhoud aan: preventief en correctief. Wanneer u kiest voor preventief onderhoud, wordt uw systeem op proactieve wijze in orde gemaakt. Bij correctief onderhoud, waarbij ook preventief onderhoud noodzakelijk is, wordt op de momenten dat het nodig is, ingegrepen door onze specialisten. Door hun ervaring en deskundigheid zetten zij de middelen in die dienen voor een zo snel mogelijke (nood)oplossing voor uw defecte UPS-systeem. Door een 24/7 UPS-onderhoudscontract aan te vragen bij Steka, bent u ook altijd verzekerd van een accurate noodstroomvoorziening en tijdig onderhoud aan uw UPS.

Een statische noodstroominstallatie laat u installeren door de experts van Steka. Wij beschikken over jarenlange ervaring met diverse soorten systemen, waardoor we precies weten welke opties bij uw onderneming past. Hierdoor weet u zeker dat de continuïteit van de processen binnen uw bedrijf gegarandeerd is.

Standaard zal alleen de DC werkzaamheden door Steka volledig verzorgd worden. Dit houdt in: het interne transport, opstellen en het aansluiten van de batterij string(en) naar het desbetreffende UPS- of gelijkrichter systeem. Mocht u echter niet over een installateur beschikken kan Steka de overige werkzaamheden ook volledig verzorgen.

Wilt u graag een kwalitatief hoogwaardig statisch noodstroomsysteem aanvragen en aanschaffen? Waar uw bedrijf in Nederland ook gevestigd is; Steka staat graag voor u klaar om u te ondersteunen bij de aanschaf van een noodstroomsysteem. Na het aanvragen en aanschaffen van uw systeem zorgen wij uiteraard voor een vakkundige implementatie en installatie. Bij de aanschaf van een noodstroom systeem geven we u de nodige informatie over de functionering.

Waar kunt u statische noodstroomvoorzieningen toepassen?

Kantoor panden

Medische omgeving

Industriële omgeving

Data Centra

Meer informatie over onze systemen?

We bieden diverse soorten systemen aan. Wilt u weten welke UPS het meest geschikt is voor uw kantoor, industriegebied, medische omgeving of thuis?

Dan voorzien we u graag van meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 75-7850559, een e-mail te sturen naar info@steka.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Onze specialisten zorgen ervoor dat u altijd een passend UPS-systeem ontvangt. We regelen de installatie én eventuele reparaties.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V