Een UPS-systeem aanvragen

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Wilt u graag een kwalitatief hoogwaardig statisch noodstroomsysteem aanvragen en aanschaffen? Waar uw bedrijf ook gevestigd is; Steka staat graag voor u klaar om u te ondersteunen bij de aanschaf van een noodstroomsysteem. Na het aanvragen en aanschaffen van uw systeem zorgen wij uiteraard voor een vakkundige implementatie en installatie. Bij de aanschaf van een noodstroom systeem geven we u de nodige informatie over de functionering.

Het meest passende systeem aanvragen en kopen voor uw bedrijf

Omdat wij met veel partijen in de wereld die ook gespecialiseerd zijn in statische noodstroomvoorzieningen samenwerken, bieden we u veel mogelijkheden wanneer u een noodstroomsysteem wilt aanschaffen. Het kunnen voortzetten van uw bedrijfsprocessen is immers het belangrijkst bij stroomuitval, alsook het voorkomen van dataverlies. De specialisten van Steka hebben veel ervaring in het vakgebied en hebben in het verleden in diverse sectoren UPS-, gelijkrichter en STS systemen geïnstalleerd en onderhouden. Zij adviseren u over de implementatie van het juiste type UPS-systeem. Een noodstroomvoorziening kunt u na een vrijblijvende afspraak direct aanvragen en aanschaffen.

Sluit direct een onderhoudscontract af na de aanschaf

Als u een nieuwe installatie gaat aanschaffen dan wilt u natuurlijk dat alles naar behoren werkt. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor het aanschaffen van een statsich noodstroomsysteem; u sluit ook eenvoudig een onderhoudscontract af. Wij bieden de keuze tussen preventief of preventief plus correctief. Wanneer u een correctief onderhoudscontract heeft afgesloten, zijn wij 24/7 bereikbaar voor een passende oplossing op uw locatie.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Meer informatie over onze systemen?

We bieden diverse soorten systemen aan. Wilt u weten welke UPS het meest geschikt is voor uw kantoor, industriegebied, medische omgeving of thuis?

Dan voorzien we u graag van meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 75-7850559, een e-mail te sturen naar info@steka.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Onze specialisten zorgen ervoor dat u altijd een passend UPS-systeem ontvangt. We regelen de installatie én eventuele reparaties.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V