Noodstroomoplossingen

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Een UPS-systeem biedt de beste noodstroomoplossingen voor bedrijven uit allerlei sectoren. Op kantoren wordt bijvoorbeeld voorkomen dat gegevens, in geval van stroomuitval, verloren gaan. Ook in de industrie en medische sector zijn noodstroomoplossingen vanzelfsprekend van groot belang. Steka is gespecialiseerd in UPS noodstroominstallatie, die u bij ons in de meest geschikte vorm voor uw bedrijf kunt aanvragen. Wij adviseren u hier graag uitgebreid over.

Een Uninterruptible Power Supply, staat beter bekend als UPS. Een UPS vangt een stoomstoring direct op, zonder enige downtime. Het voordeel van een UPS is dat u kunt blijven doorwerken, zonder dat u data verliest. Onze experts kijken naar de mogelijkheden en adviseren u een noodstroomvoorziening die past bij uw wensen. Doordat wij samen werken met diverse aanbieders, hebben we voor iedere klant een geschikt systeem. Het is ook mogelijk om te kiezen voor eenĀ tijdelijk UPS-systeem.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Noodstroomoplossingen op de juiste wijze laten implementeren

Een UPS-systeem bestaat in diverse varianten en wordt ontwikkeld door verschillende producenten. Zo kunt u bij Steka de volgende varianten van een noodstroominstallatie aanvragen:

  • Off-Line Standby UPS: schakelt in wanneer de netspanning buiten de toleranties valt. Er is hierbij sprake van een omschakeltijd van ongeveer 25 milliseconden.
  • Line-Interactive UPS: staat altijd standby en wordt gebruikt voor kleine oplossingen. Hierbij is ook sprake van dezelfde omschakeltijd als de eerste vorm.
  • On-Line Double-Conversion UPS: staat altijd online en schakelt direct om, waarbij een storing niet merkbaar is. Hierbij is de uitgangsspanning gesynchroniseerd aan de bypass-spanning.

Wilt u een noodstroominstallatie voor uw bedrijf aanvragen? Wij denken graag met u mee over de juiste noodstroomoplossingen in uw situatie. Omdat wij systemen van veel verschillende merken installeren, zijn wij in staat uw toepassing nauwkeurig te beoordelen en de juiste oplossing te bieden. Zo profiteert u van optimale beveiliging tegen de gevolgen van stroomuitval in uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor uw UPS-systeem

Naast het aanvragen van de meest passende noodstroominstallatie voor uw bedrijfsprocessen, is het bij Steka ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Wanneer u hiervoor kiest, maakt u 24/7 gebruik van onze reparatie- en onderhoudsservice. Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een aanvraag? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0) 75-7850559.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V