Beveiliging tegen stroomuitval in bedrijven

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Een betrouwbare beveiliging tegen de gevolgen van stroomuitval, zoals een UPS-installatie, is voor bedrijven van groot belang. Steka uit Wormerveer, in regio Amsterdam, is gespecialiseerd in diverse typen en merken UPS-systemen en implementeert vakkundig uw statische noodstroomvoorziening. Ook bij onverwachte storingen staan wij voor u klaar om een oplossing te bieden. Kies voor een professionele beveiliging tegen blijvende stroomuitval en maak gebruik van onze installatie voor diverse soorten bedrijven.

Razendsnelle beveiliging bij stroomuitval, geïnstalleerd voor allerlei typen bedrijven

Onze kwalitatief hoogstaande statische noodstroomvoorzieningen, die wij in drie verschillende vormen aanbieden, zorgt er voor dat uw proces altijd door blijft gaan. Een online UPS-installatie voor bedrijven staat altijd aan en schakelt – wanneer er een storing optreedt – direct over op de batterij, die altijd wordt bijgeladen. Dit betekent dat u niks merkt van de stroomuitval. De manier waarop de beveiliging tegen schade door stroomuitval wordt geïmplementeerd, is afhankelijk van de bedrijven en sectoren waarin deze wordt toegepast. Zo regelen wij de UPS-installatie bijvoorbeeld voor kantoren, maar ook voor bedrijven in de medische of industriele sector. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met UPS-beveiliging en zorgen voor een passende oplossing voor uw situatie. We denken altijd met u mee en zijn oplossingsgericht, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Vraag om advies en laat uw UPS-beveiliging installeren

Een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande UPS-installatie – geïnstalleerd door onze specialisten – is een uitstekende keuze voor diverse soorten bedrijven. Laat uw UPS-beveiliging daarom vakkundig door ons installeren en kies voor een onderhoudscontract om altijd over een betrouwbare noodstroomoplossing te beschikken.

Wij zijn dan altijd binnen vier uur op locatie om de problemen op te lossen. Heeft u vragen over de UPS-beveiliging of onze onderhoudsdiensten of wilt u een UPS-systeem aanvragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0) 75-7850559.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V