UPS-noodbatterij

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Wilt u een UPS-noodbatterij aanschaffen? Bij Steka uit Wormerveer bieden wij u diverse mogelijkheden aan voor op uw kantoor, thuis, industriƫle omgevingen en ziekenhuizen. Met een UPS-systeem zorgt u ervoor dat u, ongeacht de situatie, onverstoord door kan gaan met de processen die uw bedrijf levert. Ook als de stroom uitvalt, zal dit systeem de taken op zich nemen. U kunt dit systeem bij ons kopen, maar onze specialisten verzorgen tevens het onderhoud aan uw UPS-noodbatterij.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Als u een UPS-noodbatterij heeft, is het belangrijk dat daar tijdig batterij onderhoud aan wordt gedaan. Tijdens dit onderhoud worden de batterijen getest door onze specialisten. Dit word gedaan met behulp van een impedantiemeting, een ontlading met de huidige aangesloten belasting of externe belasting. Onderhoud is altijd belangrijk, ook voor bijvoorbeeld de noodstroomvoorziening van uw computer.

Waar kunt u statische noodstroomvoorzieningen toepassen?

Kantoor panden

Medische omgeving

Industriƫle omgeving

Data Centra

Vraag onze specialisten om passend advies

Heeft u interesse in een UPS-noodbatterij? Of wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem dan contact met onze specialisten op voor passend advies, maar ook als u meer informatie wilt ontvangen over onze noodstroomvoorzieningen voor bedrijven. U kunt hiervoor het contactformulier in vullen of bellen naar +31 (0) 75-7850559. De experts van ons bedrijf in Wormerveer staan voor u klaar.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V