Noodstroomvoorziening voor uw computer

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Met een noodstroomvoorziening voor uw computer kunt u altijd elk proces voorzetten. Steka verzorgt de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van verschillende UPS-systemen. Een noodstroomvoorziening voor de computer is daar een van. Door deze diensten aan te bieden, kunnen wij ervoor zorgen dat u ongehinderd verder kunt met uw bedrijfsprocessen.

Een Uninterruptible Power Supply, staat beter bekend als UPS. Een UPS vangt een stoomstoring direct op, zonder enige downtime. Het voordeel van een UPS is dat u kunt blijven doorwerken, zonder dat u data verliest. Onze experts kijken naar de mogelijkheden en adviseren u een noodstroomvoorziening die past bij uw wensen. Doordat wij samen werken met diverse aanbieders, hebben we voor iedere klant een geschikt systeem. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een tijdelijk UPS-systeem.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Bij Steka uit Wormerveer, nabij Amsterdam kunt u een geschikt UPS-systeem kopen, bijvoorbeeld een noodstroomvoorziening voor uw computer. Ontdek al onze mogelijkheden of neem contact met onze specialisten op. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0) 75-7850559. Onze specialisten geven u graag advies bij het kopen van een UPS voor op kantoor.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V