Een UPS zorgt voor een back-up als de stroom uitvalt

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Met een UPS heeft u altijd een back-up, mocht de stroom uitvallen. Steka uit Wormerveer heeft alle deskundigheid in huis om de continuĆÆteit van de processen in uw bedrijf te garanderen. Zo kunt u verder met uw bedrijfsprocessen en zorgen wij voor professionele implementatie van het meest geschikte UPS-systeem. Uw bedrijf is dan voorzien van een passende noodstroomvoorziening. Ga met ons in gesprek over alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

Diverse mogelijkheden van een UPS voor een back-up bij de uitval van stroom

Wij bieden u verschillende mogelijkheden van UPS aan, zodat u een back-up heeft als de stroom uitvalt. Deze noodstroomoplossingen zijn toepasbaar in onder meer kantoren, industriƫle werkplekken, en ziekenhuizen. Wij bieden verschillende varianten aan, zoals de On-Line Double-Conversion UPS. Dit systeem is ideaal als kleine oplossing. Laat u adviseren door onze specialisten als u wilt weten welk systeem het beste bij u past.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Neem contact met ons op voor meer informatie

Met een UPS-noodstroomvoorziening heeft u altijd een back-up als de stroom uitvalt. Ontdek alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar +31 (0) 75-7850559 of vul ons contactformulier in. Onze specialisten uit Wormerveer geven u graag advies over de UPS-mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V