Statische noodstroom voor in de industrie

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

 

Door gebruik te maken van een statische noodstroominstallatie worden diverse processen niet verstoord. Zo worden ze beschermd met een UPS-systeem, mocht de stroom uit vallen. Een UPS-systeem kan ook nodig zijn om een proces op een gecontroleerde en veilige manier af te sluiten bij een netspanningsprobleem. Tevens kan de UPS als netfilter gebruikt worden om de nodige netvervuiling tegen te houden, zodat de aangesloten belasting daar geen nadelige gevolgen van zal hebben. Ontdek wat Steka voor u kan betekenen.

Onze industriële Gelijkrichter- en UPS en STS systemen zijn uitermate geschikt voor industriële omgevingen. Dit type UPS systeem van onze partner Lever heeft bijvoorbeeld een interne in- en uitgangstransformator en kan dus overal voor worden ingezet. Dit systeem is volledig aanpasbaar naar de eisen van de klant. Natuurlijk kunt u dit systeem ook toepassen op andere werkplekken. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek voor de perfecte keuze.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Vraag onze specialisten om passend advies

Heeft u interesse in een industrieel UPS-systeem? Ga in gesprek met onze specialisten en vraag ze om passend advies. Zo weet u zeker dat u kiest voor een UPS-noodstroomvoorziening die past bij uw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0) 75-7850559. Ook voor preventief onderhoud aan uw systeem kunt u bij ons terecht.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V