Advies ontvangen over een UPS

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Bij Steka krijgt u bij een aanvraag passend en professioneel advies. Wij kunnen op afspraak een opname uitvoeren om voor u een passende oplossing te vinden. Een statische noodstroomvoorziening installatie biedt voor verschillende sectoren de oplossing als de stroom uitvalt. Zo bent u er zeker van dat belangrijke bestanden, gegevens of uw proces niet verloren gaan. Ons specialisten adviseren u hier graag uitgebreid over.

 

Wij bieden verschillende noodstroomoplossingen aan. U wilt natuurlijk bijvoorbeeld bij de aanschaf van een UPS advies ontvangen welk systeem het meest geschikt is voor uw bedrijf. Ons specialisten gaan daarom graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Een On-Line Double-Conversion UPS, is bijvoorbeeld een geschikte oplossing. Ook heeft u een optie om een UPS-onderhoudscontract af te sluiten. Als u hiervoor kiest, dan kunt u 24/7 gebruiken maken van onze reparatie- en onderhoudsservice.

We staan voor een professionele implementatie van systemen voor de noodstroomvoorziening in uw bedrijf en voor vakkundig en efficiƫnt onderhoud. Ons doel? De klant moet verder kunnen met zijn bedrijfsprocessen. Onverminderd en ongehinderd.

” Voor veel bedrijven de oplossing ”

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Neem direct contact met ons op

De specialisten van ons bedrijf uit Wormerveer, nabij Amsterdam, denken graag met u mee als u een UPS-noodstroomvoorziening wilt kopen. Zij beoordelen welk merk het beste bij u past en aan al uw wensen voldoet. Dit is belangrijk, omdat wij samenwerken met diverse aanbieders. Daarnaast profiteert u ook van optimale beveiliging tegen stroomuitval. Voor deskundig advies belt u naar +31 (0) 75-7850559 of vult u het contactformulier in.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V