Statische noodstroom voor in het ziekenhuis

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Bij Steka kunt u terecht voor een geschikte statisch noodstroominstallatie voor in het ziekenhuis. Zo heeft u alle vertrouwen over de continuïteit van de processen in het ziekenhuis. Steka heeft alle kennis in huis om u te voorzien van advies bij het kopen van een noodstroomvoorziening voor uw ziekenhuis. Wij stellen bij al onze systemen kwaliteit voorop. Niet alleen voor het ziekenhuis, maar ook voor kantoren en andere diverse industrieën biedt een UPS-, gelijkrichter- of een STS systeem de uitkomst. Daarnaast bieden wij ook nog een uitstekende service. Zo kunt u rekenen op onze deskundigheid op technisch én adviserend niveau. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van een goed functionerende noodstroomvoorziening.

In het ziekenhuis is een UPS-systeem onmisbaar. Er zijn diverse apparaten in het ziekenhuis die van levensbelang zijn en zeker niet uit mogen vallen. Daarnaast worden er diverse processen uitgevoerd in het laboratorium die niet verstoord mogen worden. Een UPS-noodstroomvoorziening is voor een ziekenhuis de uitkomst. Zo is een modulair systeem uitermate geschikt. Dit is een van onze varianten. Dit is een systeem met 10 x 30 kVA modules. Deze modules zijn in online bedrijf te verwijderen en terug te plaatsen. Mocht er 1 module in storing raken, zal het systeem zonder onderbreking door werken.  Ontdek al onze noodstroomoplossingen.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Neem contact met ons op voor een noodstroomvoorziening voor het ziekenhuis

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een UPS-systeem voor in het ziekenhuis? Of wilt u juist advies ontvangen over het kopen van een noodstroomvoorziening voor uw ziekenhuis? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 75-7850559 of door ons contactformulier in te vullen. U bent bij ons in Wormerveer aan het juiste adres om een UPS-systeem te kopen.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V