Statische noodstroom voor in datacentra

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Met een statische noodstroomvoorziening geeft u vertrouwen in de continuïteit van de processen in uw datacenter. Steka verzorgt de verkoop, verhuur, reparatie én het onderhoud van alle voorkomende UPS-, gelijkrichter- en STS systemen voor uw datacenter. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en helpen u graag bij het kiezen van een geschikt systeem. Ons doel is dan ook om ervoor zorgen dat u altijd onverminderd en ongehinderd verder kunt met uw bedrijfsprocessen.

Wij kunnen systemen met een zeer kleine footprint leveren. Zo kan het een vrijstaande kast zijn maar ook geïntegreerd in uw 19″ rack.

In een datacenter is een UPS-systeem onmisbaar. Een datacenter moet zekerheid kunnen bieden aan haar klanten. Daarom is een correct werkende statische noodstroomvoorziening een must. Een UPS-noodstroomvoorziening is voor een datacenter de uitkomst. Zo is een modulair systeem uitermate geschikt. Dit is een van onze varianten. Dit is een systeem met 10 x 50 kVA modules. Deze modules zijn in online bedrijf te verwijderen en terug te plaatsen. Mocht er 1 module in storing raken, zal het systeem zonder onderbreking door werken.  Ontdek al onze noodstroomoplossingen.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Neem contact met ons op voor een noodstroomvoorziening voor het ziekenhuis

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een UPS-systeem voor in een datacenter? Of wilt u juist advies ontvangen over het kopen van een noodstroomvoorziening voor uw ziekenhuis? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 75-7850559 of door ons contactformulier in te vullen. U bent bij ons in Wormerveer aan het juiste adres om een UPS-systeem te kopen.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V