Tijdelijk UPS-systeem

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Voor een tijdelijk UPS-systeem schakelt u de experts van Steka uit Wormerveer in. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren van verschillende noodstroomvoorzieningen. Een UPS voorkomt namelijk dat belangrijke processen worden verstoord of zelfs uitvallen. Dit systeem is tijdelijk, maar ook permanent toepasbaar. Het is dus van groot belang voor onder meer kantoren, industriƫle omgevingen en ziekenhuizen. Lees verder voor alle mogelijkheden.

Met een tijdelijk UPS-systeem bent u altijd voorzien van stroom

Door een tijdelijk UPS-systeem aan te schaffen, bent u altijd voorzien van een stroom back-up. Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn waarom u liever kiest voor een tijdelijk UPS-systeem. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw huidige UPS in reparatie is. Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat uw noodstroomvoorziening voldoet aan al uw eisen. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een tijdelijk UPS-systeem? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een UPS? De specialisten van ons bedrijf in Wormenveer staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 75-7850559 of door ons contactformulier in te vullen.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V