Laat uw UPS-systeem door ons installeren

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Een statische noodstroominstallatie laat u installeren door de experts van Steka. Wij beschikken over jarenlange ervaring met diverse soorten systemen, waardoor we precies weten welke opties bij uw onderneming past. Hierdoor weet u zeker dat de continuïteit van de processen binnen uw bedrijf gegarandeerd is.

Standaard zullen alleen de DC werkzaamheden door Steka volledig verzorgd worden. Dit houdt in: het interne transport, opstellen en het aansluiten van de batterij string(en) naar het desbetreffende UPS- of gelijkrichter systeem. Mocht u echter niet over een installateur beschikken kan Steka de overige werkzaamheden ook volledig verzorgen.

Uw UPS–, gelijkrichter- of STS systeem wilt u natuurlijk op de juiste manier laten installeren, zodat alles naar behoren functioneert. Wij helpen u daarom graag verder. Daarnaast adviseren we u over de plek waar de UPS het beste geplaatst kan worden. Het is namelijk wenselijk om Het systeem te plaatsen in een droge en stofvrije ruimte. De ruimte heeft bij voorkeur een temperatuur tussen de 20 en 25°C. Door het UPS-systeem op de juiste locatie te installeren, voorkomt u eventuele defecten en kunt u rekenen op een goed werkend systeem.

Wist u dat Steka ook bij uw huidige of nieuwe installatie een batterijmonitorings systeem kan installeren? Dit systeem monitort de status van uw batterijinstallatie. Een batterijinstallatie is een enorme inverstering, daarom is het zeker verstandig om het te monitoren. U kunt hierdoor op elk moment de huidige status zien van uw batterijinstallatie.

Normaliter worden de batterijen tijdens het preventief onderhoud, wat standaard één keer per jaar is, gecontroleerd op spannings- en impedantie niveau. Mocht er tussen het onderhoud wat gebeuren met één van de batterijen zult u er niet spoedig achter komen. Met een batterijmonitoring systeem wordt u in dit geval direct geïnformeerd. 

Neem gerust contact met ons op voor overige vragen.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

U kunt bij ons niet alleen terecht om uw UPS-systeem te laten installeren; we verzorgen ook eventuele reparaties en batterijonderhoud. Wenst u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 75-7850559 of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u van gedegen advies en beantwoorden al uw vragen, zodat u weet dat u de juiste keuze maakt.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V