Onderhoud aan uw statische noodstroomvoorziening

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Voor het meest deskundige onderhoud aan uw statische noodstroomvoorziening, sluit u een onderhoudscontract af bij Steka. Steka kan al in overleg al uw UPS-, gelijkrichter en STS systemen onderhouden. In dit geval is er, afhankelijk van de gemaakte afspraken, zijn wij gedurende kantooruren of 24 uur per dag, 5 of 7 dagen per week beschikbaar voor onderhoud. Dit geldt ook als het alleen om technische assistentie gaat. Binnen vier uur kan er al iemand ter plaatse zijn om een oplossing te bieden. Door het afsluiten van een onderhoudscontract en het op tijd inschakelen van een specialist in onderhoud aan uw specifieke systeem, profiteert u maximaal van uw noodstroomvoorziening.

Twee verschillende services voor onderhoud aan uw systeem

Bij Steka kunt u terecht voor goed functionerende noodstroomvoorziening en het onderhoud hiervan. Voor deze noodstroomoplossingen bieden wij twee typen onderhoud aan: preventief en correctief. Wanneer u kiest voor preventief onderhoud, wordt uw systeem op proactieve wijze in orde gemaakt. Bij correctief onderhoud, waarbij ook preventief onderhoud noodzakelijk is, wordt op de momenten dat het nodig is, ingegrepen door onze specialisten. Door hun ervaring en deskundigheid zetten zij de middelen in die dienen voor een zo snel mogelijke (nood)oplossing voor uw defecte UPS-systeem. Door een 24/7 UPS-onderhoudscontract aan te vragen bij Steka, bent u ook altijd verzekerd van een accurate noodstroomvoorziening en tijdig onderhoud aan uw UPS. Zo kunt u altijd gebruik maken van uw UPS-noodbatterij.

Naast het reguliere onderhoud zijn wij ook in staat om andere testen uit te voeren.

Wij kunnen als extra op het standaard preventieve onderhoud van een UPS-, of gelijkrichter systeem de batterijen (ontlaadtest) en/of het systeem met een externe belasting testen om zo uw installatie nog grondiger te kunnen inspecteren.

Voor donker/black-building testen zijn wij ook beschikbaar om altijd een specialist bij de kritische schakelacties aanwezig te hebben.

Neem gerust contact met ons op voor overige aanvragen.

Overige testen

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Plaats uw aanvraag of plan een afspraak in via het contactformulier

Heeft u interesse in een 24/7 UPS-onderhoudscontract voor uw UPS? Dan kunt u deze eenvoudig online aanvragen. Voor een reparatie plant u ook snel online een afspraak in . Als u vragen heeft over een UPS-onderhoudscontract neemt u contact met Steka op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0) 75-7850559. Ook voor advies over de installatie van noodstroomvoorzieningen staan we graag voor u en uw bedrijf klaar.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V