On-Line Double-Conversion UPS

UPS systeem onsite testen
Tijdelijke huur UPS
Batterij ontlaadtesten
Impedantie metingen op batterij
Gebruikers trainingen geven
24/7 contact

Een On-Line Double-Conversion UPS stabiliseert de inkomende AC-stroom en converteert deze naar DC. Vervolgens wordt de DC-stroom gestabiliseerd en wordt de energie opgeslagen. Deze systemen voorkomen dat belangrijke processen verstoord worden of zelfs uitvallen door een netstoring. Daarnaast werken ze mogelijke anomalieën en onregelmatigheden in de stroomtoevoer meteen weg.

De werking van een On-Line Double-Conversion UPS

Een On-Line Double-Conversion UPS staat altijd online en heeft geen schakelmoment, waardoor de belasting altijd veilig is en eventuele storingen van het net niet merkbaar zullen zijn. Deze UPS is toepasbaar voor kleine en grote oplossingen. De stroom gaat eerst door de gelijkrichter (in sommige gevallen met booster voor de batterijen), waar de batterijen opgeladen worden en de inverter gevoed wordt. Bij een stroomuitval van het net zal de benodigde stroom direct uit de batterijen gehaald worden, omdat die immers altijd online staan. Het is een ideale UPS voor omgevingen waar een continue stroomtoevoer enorm belangrijk is, zoals:

Het is ook mogelijk om een tijdelijk UPS-systeem aan te schaffen.

Meer weten over wat Steka voor u kan betekenen?

Bezoek onze contact pagina

Ontdek de mogelijkheden

Een On-Line Double-Conversion UPS van Steka uit Wormerveer geeft u vertrouwen in de continuïteit van de stroomtoevoer. Wilt u weten welk systeem geschikt is voor uw onderneming of wilt u een systeem door ons laten installeren? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf in Wormerveer. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 75-7850559 of door ons contactformulier in te vullen.

Vul het formulier in en onze specialisten zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vraag.

Naam(Vereist)
Steka B.V